Goedkope groepsaccommodatie huren Drenthe

Wil je een goedkope groepsaccommodatie huren in Drenthe, dan hebben wij wat jij zoekt. Groepsaccommodatie Alinghoek is voordelig te huren, erg ruim en geschikt voor kleine en grote groepen tot maar liefst 65 personen. Overnachten in deze grote groepsaccommodatie is comfortabel en bovendien bevindt het groepsverblijf zich in een veelzijdige omgeving, pal aan natuurgebied Het Drouwenerzand. Op het gebied van groepsuitjes, eten en drinken en dagjes uit is er van alles mogelijk wanneer je onze goedkope groepsaccommodatie huurt!

Grote groepsaccommodatie in Drenthe huren

Onze grote groepsaccommodatie in Drenthe huren is een echte aanrader. De accommodatie is ruim, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Naast een royale woonkamer met openhaard, goed gefaciliteerde keuken, modern sanitair (ook voor mindervaliden) en comfortabele slaapkamers beschikt de goedkope groepsaccommodatie ook over een wasserette en privé terras met barbecue en speeltuin voor de kleintjes.

Goedkope groepsaccommodatie in Drenthe met schitterende omgeving

De goedkope groepsaccommodatie in Drenthe ligt in een schitterende omgeving en op 10 meter afstand van een bos. Voor jong en oud biedt dit natuurlijk talloze mogelijkheden. Hier kun je prachtig wandelen en fietsen of bijvoorbeeld klootschieten of een puzzeltocht houden. Wil je een gezellig dagje weg met het hele gezelschap? Ga dan voor een dagje Attractiepark Drouwenerzand, het voordeligste park van Europa en gelegen nabij onze grote groepsaccommodatie!